Om Oss

De flesta av oss vill ha mobilen ständigt inom räckhåll. Vi använder den för allt mer i våra dagliga liv, och blir mer och mer beroende på att den fungerar, för betalningar, kommunikation, information, underhållning och mycket mer. Telefoner har blivit väldigt smarta under senare år, och de går livet enklare på många sätt.

Men telefoners batterier har inte utvecklats på samma sätt. Telefoner håller allt kortare tid på en laddning, och efter lite användning så räcker de knappt en dag. Telefonen ska laddas minst en gång om dagen och ofta under dagen.

Mobilladdaren vill se till att du alltid kan använda till telefon, surfplatta och andra prylar som laddas med USB. En laddare för alla dina telefoner oavsett märke. Och det ska gå att ladda flera saker samtidigt.


Vi står för

Kvalitet

Kvalitet är en viktig aspekt, och något som vi lägger stor vikt vid. Det finns många billiga laddare som är direkt livsfarliga, ofta pga de saknar skydd mot överbelastning eller är gjorda med undermåliga komponenter.

Kunskap

Mobilladdning är både enkelt och komplext. Med rätt laddare är det bara att koppla in och vänta. Men laddare skiljer sig åt, kvalitetsmässigt men även genom de olika standarder som finns och mobiltillverkare som stöds. Vi vill hjälpa dig att hitta rätt produkt för både dina behov och som fungerar med just din telefon eller surfplatta. Vi har dessutom tips och råd för hur du kan förlänga livslängden på dina batterier (och det du ska undvika), och en uppsjö av information för den som vill läsa mer.

Kundservice

Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med både produkterna och med hur du upplevt hela köpprocessen. Nöjda kunder är våra viktigaste förespråkare.


Har du en fråga så tveka inte att skriva till oss på [email protected].


Miljön och återvinning

Mobilladdaren tar ansvar för de produkter vi säljer. Vi har därför avtal med El-kretsen som i sin tur har har avtal med alla Sveriges kommuner för insamling och återvinning av batterier och elektroniskt avfall. Se våra certifikat utfärdade av El-kretsen:

2017 Producentansvar Elektronik

2017 Producentansvar Batterier

2016 Producentansvar Elektronik

2016 Producentansvar Batterier

Alla kan göra sin del för miljön genom att se till att uttjänta batterier och elektronik tas väl om hand. Se alltid till att lämna dessa på lämplig insamlingsplats, som kan vara en återvinningscentral eller annan insamlingsplats. Vill du veta var närmaste batteriholk finns kan du hitta den här.


För den som vill lära sig mer om hur återvinning av elavfall fungerar har El-kretsen skapat två informationsfilmer som är väl värda att se.


El-Kretsen – Så funkar återvinningen av elavfall

- Visar hur insamlingen fungerar och vad som händer med materialet vi samlar in.

Så funkar producentansvaret för elprodukter

- En beskrivning av El-kretsens insamlingssystem och den tjänst de erbjuder.Företagsinformation

Webbutiken mobilladdaren.se ägs och drivs av Airlectra AB.

Airlectra AB
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

042-353132Organisationsnummer: 556987-5718

Momsreg.nr/VAT-nr: SE556987571801

Godkänd för F-skatt

Kontaktperson: Mark Carlström

Epost: [email protected]


Samarbetspartners

Quickbutik

Är du intresserad av att använda Quickbutik som plattform men behöver lite hjälp eller tips? Hör av dig så kanske vi kan hjälpa till.

Premira

Leverantör av mobiltillbehör. Premira.se