Anker mobilladdare, powerbanks och kablar

Anker

Sveriges bredaste sortiment


Vi är mycket stolta att kunna erbjuda Anker mobilladdare, powerbanker och kablar. Vi är en auktoriserad Anker återförsäljare i Sverige, och har det bredaste sortimentet från Anker.


Ankers kännetecknas av produkter av högsta kvalitet och som fungerar med de allra flesta modeller av mobiltelefoner, surfplattor och andra elektroniska apparater.


Här hittar du vårt växande sortiment från Anker. Vi har Anker PowerPort (mobilladdare), PowerCore (powerbanker), PowerDrive (mobilladdare för bilen) och PowerLine (kablar), och flera andra produkter från Anker. Allt skickas från vårt lager i Sverige.Anker

Anker grundades 2009 av f.d. Googleanställda, och har sedan dess nått en marknadsledande position i många länder.

Målsättningen som Anker har är att 'Mobilt' verkligen skall betyda mobilt, utan de begränsningar som batterier ställer. För att nå detta utvecklar Anker laddare och andra produkter av hög kvalitet och som verkligen gör det de är ämnade för. Produktsäkerhet och design gör också att Anker når längre än konkurrenterna.

Därför är vi stolta att vara Ankers återförsäljare i Sverige.


Anker design

PowerPort, PowerPort+ och PowerPort Speed

Powerport och dess varianter är Ankers mobilladdare med 1 eller flera uttag för laddning av mobiltelefoner och surfplattor. Mobilladdaren kopplas till vägguttag. Finns med standard USB-laddning (5V), Quick Charge och USB-C.

PowerCore, PowerCore+

Powerbanker i olika storlekar och med varierande funktioner, som Quick Charge och USB-C.

PowerDrive, PowerDrive+

Ankers mobilladdare för bilen. Med eller utan Quick Charge.

PowerLine, PowerLine+

Starka, tåliga synk- och laddningskablar.

PowerWave

Trådlösa mobilladdare.