Laddningsstationer

Skapa en laddningsstation för dina eller familjens mobiltelefoner, surfplattor mm. Kombinera mobilladdare med ställ och monteringsfäste för att skapa en laddningsstation där mobiltelefoner samlas för laddning och förvaring.

Med mobilladdare och ställ så skapar du en flexibel laddningsstation där mobiltelefoner ställs snyggt och prydligt. Laddare och kablar finns på ett ställe istället för att spridas runt. Med ett ställ så ligger inte telefonerna och surfplattorna i en hög vilket minskar risken för skador.

Och med ett fäste till en PowerPort 6 mobilladdare kan en fast laddningsstation skapas, där mobilladdare alltid finns på plats.

Använd dessutom gärna korta kablar för att minska sladdtrassel.


  Laddningsstation som kan monteras

Läs mer

Laddiningsstation i skolan där vi förutom laddare med flera uttag även har laddningsvagnar och förvaringsvagnar för såväl iPads som Chromebooks, MacBooks och andra typer av surfplatta och bärbar dator.


Laddningsstation för kafé, restaurang, lounge och väntrum


Säkert monterad laddare

Undvik det vanligaste problemet med laddare i miljöer med mycket folk i rörelse - att de försvinner. Montera en laddare under bord eller hyllor, i skåp eller på alla andra jämna ytor. Snabbt och enkelt att montera.

Mobilladdare monterad under bord

En laddare för många plattor

Ladda 6 iPads samtidigt, eller 6 surfplattor av andra märken. Eller ladda telefoner, digitalkameror, laserpekare eller andra saker som laddas med USB. En laddare för alla enheter. Och med 6 uttag behövs färre vägguttag och förgreningsuttag.

Laddningsstation monterad under bord